Iš rankdarbių skrynios

2010 m. rugsėjo 17 d., penktadienis

penktadienio gėrimukas


rudenėlis prasidėjo ir atpūtė ne tik vėsesnius ir lietingus orus, bet ir papylė derliaus gėrybių :) labai man atinka ruduo kol daržovės tokios gyvos ir tikros ;)

o šiandien siūlau visai netikėtai atrastą gėrimuką :) tiesiog kraujo dalelių šaltinis :) man vis daktarė sako valgyk daugiau burokų, liežuvių ir žuvies tai stengiuosi ir vaikam to duoti daug, ne visada pavyksta, bet stengiuos gi :) na šiandien mano vaikinai su malonumu išgėrė po burokėlių sulčių stiklinę :) taip taip po visą stiklinę, nors maniškiai neišrankūs, bet normaliai tiek , kad ir sulčių neįveikia, o paslaptis visai paprasta ir netikėta - ledai :)

taigi jei turite sulčiaspaudę imat du vidutinius burokėlius ir išspaudžiate sultis jei neturite sulčiaspaudės, tai padaryti namų sąlygomis bus gan sudėtinga, bet dabar apstu kioskelių kur spaudžia sultis :)
ir porcija vanilinių ledų, dedame į sultis nukabinę pora šaukštelių uždėti ant viršaus, kad būtų matyt, kad ten tikrai yra ledų :D nors jie tikrai jaučiasi :) viską suplakame išpilstome į stiklinaites ir uždedame likusius ledus.

paprasta, greita, sveika ir labai skanu :)
gero penktadienio vakaro :*

3 komentarai:

  1. netiketa ir labai norisi paragauti sito netiketo sprendimo :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. beje turiu toki klausima gal gira namine gamini? gal turi koki slapta receptuka? butu fainai kita pentadieni sulaukti kazko tokio :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. šį siūlau išmėginti tikrai superinis variantas ;) o jei gira, tai gira,bet kitam penktadieniui ;)

    AtsakytiPanaikinti