Iš rankdarbių skrynios

2010 m. spalio 29 d., penktadienis

reziumuoju apie prijuostes

šiek tiek gaila, kad mažai prisijungusių, tikiuosi kitos temos bus paklausesnės ir susilauks daugiau dėmesio... jei dar kažkas užsižiopsojo ir nori pasisakyti labai prašom :)

noriu dar kartą priminti kaip atsirado tas "languotas" projektas ;) Dalia iš virtienių, užvedė kalbą apie projektą taip visos iniciatyvios foodblogerės aptarėm iš to pasisakymo kilusias mintis ir nutarėme pradėti.

dauguma rašančių apie maistą dalyvauja 52 savaitėse, tai ši idėja iš esmės yra labai panaši tik skirtumas tas, kad nekuriamas atskiras tiklaraštis, o temas tiesiog skelbia vis kitas autorius, taip gauna galimybę supažindinti su savo tema bei su savo tinklaraščiu. pasibaigus temos laikui, tai yra 15 arba 16 dienų, nes prijuostę persirišam 1 ir 15 mėnesio dieną,skelbiame apžvalgą ir perduodame prijuostę sekančiam tinklaraščiui ;) aš prijuostę perduodu Ingai, iš tinklaraščio "Gyvenimas yra smulkmenos" ir ji jau lapkričio pirmosiomis dienomis paskelbs apie naują temą savo tinklaraštyje.

o dabar apie prijuostes :) kaip ir tikėjausi prijuostė nėra labai populiari mūsų virtuvėse, aš ir pati ją ryšiu ypatingai retai :) dažniausiai kaip būnu apsirengusi tais rūbais kuriuos gaila sutepti, nu kaip jau pasipuošiu puotai, o dar reik kokius kotletus šildyti :D kaip parašė Jurgita "aš beprijuostė virtuvės feja" man labai gražus jos šis posakis tad tikiuosi nesupyks Jurgita, kad visas prijuosčių neryšinčias pavadinsiu beprijuostėmis virtuvės fėjomis :
aš pati Eglė,nors siūti jas labai mėgstu :D tai vat ir gimė iš kart mintis jei patiko ši prijuostė prašom komentaruose palikti žinią ir vienai beprijuostei virtuvės fėjai padovanosiu prijuostę :)

prijuosčių tap pat ne ryši:

Jurgita iš "Duonos ir žaidimų"
Dalia ,iš"virtienių" kuri teigė rašysiu rašysiu, o aš net neturiu apie ką rašyti, nes prijuostės neturiu :)


o štai ir keletas įrašų, iš tų lūpų kur prijuostes ryši daugiau ar mažiau :) Viktorija sakė teko išplauti ir išlyginti,savo prijuostes, kad galėtų mums pademonstruoti kokias žavias ji jas turi.

Indrė iš "gpmagijos" rašė "Turiu vieną vienintelę prijuostę. Gauta iš Australijos, todėl kaip ir priklauso yra tamsiai mėlyna ir su jos vėliava. Retai naudojama - tik tada kai gaminu svečiam ir pati mažai turiu laiko persirengimams. Nors žinoma, jei ryšėčiau ją dažniau mažiau būtų miltų dėmių ant rūbų :D Ši miela dėl to, kad dovanota tolimų giminaičių ir palaiko svajonę nukeliauti pas juos..." ir pasidalino savo miela prijuostės nuotrauka



Laura, iš mezgalų internetinės virtuvės atsiuntė labai smagų laiškutį apie vaikystės atsiminimus :
Kagi...apie prijuostes...man prijuostė asocijuojasi tik su vaikyste.
Atostogaudavau vasarą pas močiutę ir kartais padėdavau virtuvės darbuose.
Kaip smagu būdavo nuėjus į močiutės kamarą išsirinkti iš ten ant vinuko
kabančių kokių 6 prijuosčių pačią pačiausią (beje kiekvienoje prijuostėje
būdavo įsegta grafkutė...iki šiol nežinau ar močiutė jas segdavo, kad esant
reikalui panaudotų ar kaip apsaugą nuo blogų dalykų...reiks paklaust
nuvažiavus, nes ne tik prijuostės, bet ir visi kiti rūbai pas ją nusagstyti
grafkutėmis :))! Turėjau aišku mėgiamiausią...violetinę su baltais
lapeliais :D Ir jei atvirai, tai prijuostė man būdavo reikalinga ne
apsisaugojimui nuo dėmių, o tam, kad jausčiausi labiau suaugusi ir turbūt
svarbesnė :D
O dabar....dabar aš be prijuostės :) Turiu pasisiuvusi ir laikau kažkokiai
neaiškiai progai...reik ją traukt iš pogrindžio! Bet tas "reikia" jau
tęsiasi, tęsiasi, tęsiasi... ;)

džiugu, kad savo prijuostėmis pasidalino ir Egidija iš verdančių tinginių, ech kad visi tinginiai tiek ir taip virtų :)

o Jurgita iš "mano oazės" jau sureziumavus projektą suprato ką čia reikėjo parašyti ;) džiaugiuosi,kad ir ji pasidalino savo mintimis apie prijuostes, o jos prijuostė ypatinga, nes gauta kaip mergvakario dovana, pasisakė ji komentaruose ;)

5 komentarai:

  1. Va kaip greit baigėsi, o aš ir nespėjau savųjų prijuosčių išsitruakt ir nufotografuot. O turiu netgi dvi, viena dažnai naudojama, kad neišsiterliočiau, o kita per graži, kad naudočiau :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Forelle, dar siųsk dar iki pirmo yra pora dienelių. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kad turbūt nelabai spėsiu. Jau ryt anksti ryte išvažiuojam

    AtsakytiPanaikinti
  4. ech matai kaip cia idomiai as vis paskaitydavau bet taip ir neikirtau kas cia projektas kas cia mintis :DDD
    tai nors ir veliau bet pasisakysiu :P turiu viena prijuoste rozine labai grazia ir kurios gaila naudoti del prisiminimu :P ja gavau per mergvakari nors siaip teko pora karteliu isitraukti ir panaudoti :) na bet kaip ir tu resei kad tai buna kai jau sveciu yra ir esi pasipuosus :)siaip esu macius be galo graziu prijuosciu bet pati sau ju kazkaip neperku :D o draugams mielu npru dovanojus esu :D viena vyro draugui vestuviu proga juoko sumetimais su kalinio imitacija :) o draugei su miela nuotaikinga karve kuri paciai taip patiko bet nutariau kad draugei dar labiau patiks ir neklydau :)))))

    AtsakytiPanaikinti