Iš rankdarbių skrynios

2010 m. rugpjūčio 13 d., penktadienis

vištienos kepsneliai


be ilgos įžangos rašau šį paprastą, bet tikrai neprastą receptą, mano vasaros kredo jau girdėjote n kartu :D kad būtų paprasta greita ir skanu :)
reikės:
vištienos;
kiaušinio;
poros šaukštų majonezo;
šaukšto krakmolo;
prieskonių;
taigi visuomet šiuos kepsniukus darydavau iš vištienos krūtinėlės, bet ko gi nepadarysi del mylimo vyro, pradėjau juos ruošti iš vištienos šlaunelių, nes taip daro uošvienė...

taigi imu vištienos ketvirčius juos nukaulinu, susmulkinu tada įmušu kiaušinį, dedu pora šaukštų majonezo ir vieną krakmolo taip pat prieskonių viską gerai išmaišom ir kepame įkaitintam aliejuje. prie šių kepsnelių tinka visoks garnyras, net labai skanu tiesiog užsidėti ant duonos riekės ir valgyti kaip sumuštinį ;)

4 komentarai:

  1. Išbandėm, buvo skanu. Tik jau nukaulinimas bandė mano kantrybę... ;) Vakar tik užmačiau savo turgelyje, kad yra pirkti blauzdelių faršo, tokio nelabai smulkaus, reikės kitąsyk su juo pamėginti :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. tokiu atveju, išmėginkit su krūtinėle, ten viskas daug paprasčiau :) tik kainytė gaunasi didesnė...bet jei skaičiuoti kiek išsimeta tų kaulų tai net nežinau kas gaunasi geriau :)

    AtsakytiPanaikinti