Iš rankdarbių skrynios

2010 m. lapkričio 9 d., antradienis

apie rudenį ir laiškus


jau kelios dienos niekaip negaliu susikaupti ir kažko imtis, vaikai vėl serga, taigi vėl sėdžiu namie ir vėl dirbu slaugytoja dieną ir naktį...kam reikalingas tas laiko sukiojimas irgi niekaip negaliu perprasti, nes jau kelinta savaitė niekaip negaliu priprasti, vaikai kyla prieš šešias ir dūzgia kol su piktumu nenugrūdu į lovą...tai iš kur žmogus gali turėti tiek stiprybės? :))) bet turi, keliesi... eini... dirbi...

vėl atsirado daugybė pasiūlymų, knygų,žurnalų, žodžiu tuoj bėgsime nenumaldomai bėgsime ieškodami dovanų, siūsime atvirukus ir siuntinius draugam į kitą miestą,ar kitą šalį,o gal net netoliese gyvenančiam, senai matytam bičiuliui, džiugindami juos skanėstais ar trumpais laiškeliais...man patinka gauti laiškelį labiau, nes sveikinimas toks nykus ir tuščias, bet laiškas, ranka rašytas laiškas, juk jis yra neapsakomas džiugesio pliūpsnis ;) nepatingėkime ir parašykime laiškus ir nudžiuginkime, nustebinkime artimuosius :)

aišku smagu ir internetu gauti laiškelį ar sveikinimą, bet ar tai gali prilygti tam senajam ranka rašytam laiškui :) anksčiau dar gaudavau laiškų daugiau , bet dabar matau kad su kiekvienais metais jų mažėja ne tik paštu siunčiamų, bet ir tų trumpųjų internetinių, juk taip patogu sukurpti sveikinimą ir pasiųsti visiems vieną ir tą patį sveikinimą, bet juk jis tampa toks oficialus ir šaltas...

taigi linkiu pradėti galvoti apie šiltus ir jaukius sveikinimus artimiesiems ;) man labai patinka posakis "MAŽOS DOVANĖLĖS STIPRINA DRAUGYSTĘ" :DDD ir visai nereikia nei kažko didelio nei brangaus, aš manau tiesiog dėmesys ir geras žodis dažnai yra ta "maža dovanėlė" ;)

tad šypsenų ir gerų žodžių negailėkime kitiems ir sulaukime jų kuo daugiau sau :)

3 komentarai:

  1. Egle, visiškai esi teisi. Elektroniniai laiškai, žinoma, geriau nei jokių, bet jie tokie be jausmo dažniausiai... šalti, svetimi. Ką jau kalbėti apie sms sveikinimus, oi oi. Bet vėl - geriau nei nieko. Ir grįžtam prie to pačio - svarbiausia, kad prisiminė, pagalvojo, atsiuntė kruopelytę savo dėmesio :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. net nežinau ką ir bepridurti :) tiesiog linkiu pradėti nuo savęs ir parašyti, bent kelis laiškus-sveikinimus :) pabūti šiltais ir priminti tą jausmą, kaip smagu gauti laišką ;)

    AtsakytiPanaikinti