nu aš jau pagalvoju, kad reiktų vieną dieną imti ir blogą pervadinti į žuvų mylėtojų ir vartotojų skverelį :) vyras žvejoja, o mes dorojam :) taigi turim mažučiukų kilbukų traškiukų, kuriuos kepame kasdien, nes jie gi skanūs kol karšti,tai ir kepame kasdien, kad tik tam kart būtų valgyt. Tada žuveliukai traška ir nesijaučia nei dumblo nei ašakėlių :)
o kaip jau baigiasi šviežia žuvytė skubame keisti ją į kažkokią tai kitą šį kart tai rūkytą lydeka ;) atbėgusi į mišrainę ir tikrai skaniai sudorota :)
reikės:
rūkytos žuvies;
avokado;
citrinos sulčių;
fermentinio sūrio;
kietai virto kiaušinio;
svogūno;
majonezo;
viską smulkinam, pjaustom ir išraklinėjam ;) tada sumaišome su keliais šaukštais majonezo.
labai paprasta, greita ir skanu.
kaina, nėra labai jau maža, nes sūris fermentinis šiais laikais gi pasidarė brangesnis už mėsą, žuvis ir prabangos prekė, na o jei dar pripliusuosim avokada ir kiaušinį susidarys apie 15lt.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą