nors Valentino diena ir praėjo, bet pusryčius valgome kas rytą ir manau jie aktualiausi savaitgaliais ar laisvadieniais kaip šiandien :)
taigi idėja kaip paversti tradicinius pusryčius netradiciniais ;)
reikės pieniškų dešrelių ir kiaušinių (kiekis priklauso nuo skrandžio dydžio :)) bei degtukų
pjauname dešrelę per pusę o tada įpjauname palikdami puse centimetro neperpjautos iki galo lenkiame ją į kitą pusę ir sutvirtiname degtuku dedame į įkaitintą keptuvę ir įmušame į vidų kiaušinį...
toks paprastas procesas, o taip sunku aprašyti tikiuosi vaizdinė priemonė padės :)
jei mėgstate kad kiaušinio trynys liktų skystas kepti reikia kol baltymas iškeps, aš nemėgstu kaip trynys skystas tai šias širdis apverčiu ir apkepu iš abiejų pusių, aišku grožio atžvilgiu tai šiek tiek nukenčia, bet skonis pagerėja :)
skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą