juoksitės iš manęs, bet aš vis nedrįsdavau paragauti kiaušinienės su špinatais :))) man visos tos žolės išskyrus salotas yra nevalgomos, ir nesuprantu nei kiaulpienių valgymo nei rugštynių nei kitų visokių visokiausių žolių...
bet kadangi buvau priversta parsivežti pundelį špinatų lapų nes vaikam baisiai jau skanią kiaušinienę kepė savaitgalį močiutė...ech ko gi mama nepadarys dėl savo vaikų... nu ir ką rytą vos pramerkė akis abu žiūri kaip varniukai ir sako mama o kur kiaušinis žalias? teko mamai garbė kepti kiaušinį žalią ir supratau, kad tai tikrai nėra toks jau prastas variantas, matyt ateis eilė ir kitiem gamtos stebuklam skanauti :)
taigi viskas elementaru, paprasta ir netgi skanu :)
pakepinam keptuvėje smulkintus špinatus ir svogūną arba svogūno laiškus;
padruskinam papipirinam ir ant "pasileidusių" lapelių užpilam kiaušinio plakinį, uždengiam dangčiu kaip apkepa apverčiame kitą pusę dar kelios minutės ir mūsų kiaušinienė paruošta skanauti :)
aš išėmusi kiaušinienę susuku kaip lietinį blyną į tūtelę ir supjaustau centimetrinėmis juostelėmis tada į lėkštę būtinai su duona :)
va tokie tai tobuli pusryčiai karaliauja mūsų virtuvėje kaip tik močiutė parūpina špinatų :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą