Iš rankdarbių skrynios

2011 m. gegužės 27 d., penktadienis

kaip šventę sugadina prastas maistas...


trečiadienį turėjau garbės būti puikioje šventėje Kauno Rotušėje, eiti raudonuoju kilimu ir švęsti visai ne vestuves :) profesinė šventė šaunus sutikimas, apranga vainikuota kokteiliniu kodu, šaunuoliai J.Gruodžio konservatorijos studentai atlikę be galo gražius kūrinius,

sveikinimo kalbos, pranešimai nu viskas šventiška ir puiku :) po oficialiosios dalies K.Ignatavičius kviečia visus į mažąją salę taurei vyno ir užkandžiams...

nuskamba pirmasis tostas, už gražius darbuotojus ir šaunią šventę po kurio einame vaišintis...labai gailiuosi, kad neturėjau savo paparacinio foto aparato ir negalėjau padaryti kelių nuotraukų parodyti "vieno kąsnio" sumuštinius...

užsakymą pati girdėjau, "bernelių užeiga" gamins vieno kąsnio sumuštinius ir patieks raudoną ir baltą vynus...

prašau pataisykite mane jei galit,švediškas stalas, lėkštelės rankose, maži sumuštinukai ir draugiški pasišnekučiavimai...???

ir ant iešmo sumauti žuvies gabalėliai (3*4) tarpuose su alyvuoge ir pomidoriuku apačioje padažas ;

paštetas (6*4) ir apačioje duonos juostelė (1,5*4);

tešlos krepšelis ( skersmuo apie 6-8cm) jame salotos ir krevetė persmeigta su sumuštininiu smeigtuku;

PAAIŠKINKIT MAN KAIP TOKIUS UŽKANDŽIUS VALGYTI ? LAIKANT RANKOJE LĖKŠTĘ, TAURĘ VYNO...KAIP SU TUO SMEIGTUKU IŠVALGYTI TĄ TURINĮ? AR KASTI SU TA VISA LĖKŠTE?

važiuojam toliau...
lietiniam blyne krabų salotos (8-10 cm) dydžio vieno kąsnio užkandis;

rutuliukai apvolioti migdolų drožlėse ir ant jų uždėta vynuogės puselė - šitas mažas, bet deja surūgęs;

kitas rutuliukas uždėtas ant skrudintos bulkytės - valgomas, bet ne kokio skonio...

VALIO ATRADAU PLIKYTUS PYRAGIUKUS SU ŽUVYTĖS KREMU - SKANU, bet tai ir buvo vienintelis skanus užkandis iš visų pateiktų.

JAU NE PIRMĄ KARTĄ NUSIVYLIAU "BERNELIŲ UŽEIGA" - kaina furšeto kosminė, o pateikti užkandžiai baisiau už baisius. grįžusi į darbą nutariau, kad mus valgykloje labai gerai maitina :)))

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą