Iš rankdarbių skrynios

2012 m. liepos 26 d., ketvirtadienis

picų dienos...

už lango gerokai šilta, smagu kaip vasara ir šilta, juk taip ir turėtų būti, bet ar mum kada būna gerai??? Kol buvo šalta ir lietinga visi dūzgė, kad kodėl tokia š.....vasara, kodėl nėra karščių, tačiau vos tik stojo pastarieji į padangę vėl blogai :)))) kodėl taip karšta, nėra kuom kvėpuoti ir panašiai ir taip toliau...

o mes su vaikais gyvename atostogų tempu, o tarpe dar kažką gražaus gaminame :)
ir kodėl vaikai įsikanda vieną maistą niekaip negaliu suprasti, buvo blynų era, dabar užėjusi picų manija kasdien reikia havajų picos ir ne kitaip :))))

tad šiandien kaip tik vaikučiai čiučia liūlia, gyventi galima linksmiau ;) havajai virto jūros pica su jūros gėrybiu kokteiliu ;)
reikės:
picos pado (geriausia kaip jį išsiminkome, bet tinginiukams visada padeda jau pagaminti pusfabrikačiai);
jūros gėrybių kokteilio;
apie 100-120g. fermentinio sūrio, kuris gerai lydosi;
2-3 skiltelių česnako;
kelių šaukštų pomidorų pastos sumaišytos su šaukštu vandens;
pabarstymui "picos prieskonių", nu kaip be jų juk turi kvepėti kaip picerijoje :)

tešlą aptepame pomidorų tyre, jūros gėrybes nusausiname ir sumaišome su česnaku ir sūriu ir viską beriame ant tešlos, dedame į orkaitę ir kepame apie 10 min. kol sūris išsilydo o padas iškepa ;) elektrinėje orkaitėje tai trunka kiek ilgiau

 ištraukiame raikome ir skanaujame ;)
SKANAUS IR GERO JUMS ORO ;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą