Iš rankdarbių skrynios

2013 m. gegužės 15 d., trečiadienis

makaronai su liežuviu ir brokoliais

Makaroniukai vienas mylimiausių mano vaikų patiekalų blynus ir makaronus gali valgyti kasdien, na o mano užduotis tai paversti mėsa ir daržovėmis :) šie verti dėmesio, savo žavia išvaizda ir skoniu
Pavasario laikotarpiu reikia organizmą stiprinti, o liežuvis ypatingai daug turi geležies todėl jį valgyti sveika ;)
man kaip visada patinka greitai ;)

taigi išverdame makaronus kaip nurodyta ant pakuotės;
liežuvis taip pat jau virtas;
brokolis apvirtas;
dar reikės:
svogūno;
česnako skiltelės;
lydyto sūrelio (nu man idealiai čia tinka memel blue su pelėsiniu sūriu, bet tinka ir paprastas);

o eiga labai paprasta svogūniuką kepinti kol suminkštės, tada liežuvį supjaustytą pakepame kol jis sušyla, tuomet eilė atėjo smulkintai česnako skiltelei ir sūreliui pabaigoje sudedam apvirtus brokolius, viską kelis kart permaišom ir valgome ;)

P.S. jei sūrelis atrodo per tirštas galima keisti grietinėle ar atskiesti pienu. Sunku juos nuspėti iš anksto...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą