Atrodo visai nebesvarbu kas bus padėta ant stalo, dar visi tebegyvenam Šv. Kalėdų stalo prisiminimais :) ir turbūt daugelio šaldytuve dar yra koks kąsnis užsilikęs nuo ano stalo, o čia jau reikia ruošti kitą... Taip norisi sakyti nešventė, nesvarbu, bet kas gi gali būt svarbiau už dar vieną galimybę pabūti su tais, kurie mums artimi, kuriuos norisi matyt dažniau, svarbu apžvelgti kas nuveikta per tuos metus, ko tikimės iš ateinančiųjų metų...
Ateinantys metai bus Gyvatės, rasime visokių patarimų ką dėti ant stalo kaip apsirengti ir kokį papuošalą pasirinkti :) bet manau svarbiausia išlikti savimi, pabūti su artimaisiais ir būtinai kažką pasižadėti ir siekti savo tikslo pamažu ar visu greičiu.
Jei rasite kelias minutes paskaitykite visą DELFI esantį straipsnį, o aš kelias mintis apie stalą nurašiau iš ten: "Naujametinis stalas turėtų būti nuklotas Gyvatės mėgstamais
patiekalais. Niekam ne paslaptis, kad Gyvatė – plėšrūnė, todėl ant
šventinio stalo neturėtų trūkti mėsos patiekalų. Juk Gyvačių vegetarių
gamtoje paprasčiausiai nėra. Yra gyvačių, mintančių tik upiniais
vėžiais, yra – besimaitinančių tik paukščių kiaušiniais.
Taigi
Naujųjų metų sutikimui pasirūpinkite mėsos, žuvies, jūros gėrybių,
dešrų, kiaušinių atsargomis, prigaminkite iš šių produktų kuo daugiau
patiekalų. Aišku, be daržovių neapsieisite, tačiau per šiuos Naujuosius
metus ant stalo svarbiausios ne jos. Visgi Gyvatei visai patiktų
žalumynai, egzotiški vaisiai."
kepant žvėrieną labai svarbu žolelės šį kart pasirinkau raudonąjį baziliką, kaip dominuojantį prieskoniuose, mėsytė minkštutė ir sultinga šalia pamarinuoti svogūnėliai.
Sočių ir prasmingų artėjančių Naujųjų Metų.
Tavo tinklaraštis buvo pažymėtas:)
AtsakytiPanaikintihttp://kiaunesreikaliukai.blogspot.com/2013/02/sekmadienio-rankdarbiai-veltinio-karunos.html