Iš rankdarbių skrynios

2011 m. lapkričio 25 d., penktadienis

vėdariukai...

gerai jau gerai man vėdarai išties labai skanus maistas ir žinau, kad riebu ir blogojo cholesterolio ten aibės, bet tariu kartais ne tik galima, bet ir reikia valgyti tai ko labai labai norisi ;)

manau šįkart tai ypač tiks tiems kurie negali, o kodėl man vis dar paslaptis, žarnų :) tad šie mano siūlomi vėdariukai yra iškepti vištienos odelėse.

galit sakyt ką tik norit, bet nepatikėsiu, aišku jei tik valgote mėsą, kad nemėgstate tos traškios vištienos odelės :)

taigi viskas elementaru, pasidarome kugelio tarkę ( tarkuotos bulvės su spirgais ir geru, dosniu šaukštu majonezo trim - keturiem litram tarkės) ir vyniojame ją į vištienos odeles, sutvirtiname smeigtukais ir kepame orkaitėje 40-60 min.

vištienos odeles prieš tai nuvalome, nuplauname, nupjaustome esančius riebaliukus, tada įtriname druska, jei mėgstate aštriau nepamaišys traiškytas česnakas, truputis pipirų, bet pilnai užtenka ir druskytės tik aišku reikia po to nepadauginti jos į tarkę ;)

pateikiame su grietinės ir spirgų padažu, aišku nepamiršdami kefyro...
gero savaitgalio ir skanių pietų...






2 komentarai:

  1. va va pamenu, kad ir tavo vyras su žarnom nedraugauja :) pamėgink gal patiks šis variantas ;)

    AtsakytiPanaikinti