Iš rankdarbių skrynios

2011 m. gegužės 2 d., pirmadienis

liežuvis pataluos

oj kaip smagu atgauti internetą ir vėl parašyti vieną kitą skanėsto pasiūlymą ir Jums, tikiuosi rasite kas patiks ir džiugins Jūsų pilvelius ;)

niekur neprapuoliau ir nepradingau, tiesiog neturėjau interneto kelias savaites, o dar kaip pamastai apie šventinį šurmulį tai to tikrai užtenka, save pateisinti :D valgyti gaminau, tad receptukų prikaupiau tik dabar reiks padirbėti ir juos surikiuoti į skruzdeliukų lentynas ;)

jau pastebėjote, kas paskaitinėjate, kad liežuvis mūsų namuose labai mėgiamas ir vis ieškau naujų būdų kaip jį pateikti, kad būtų skanu ir vis kitaip ;)

taigi reikės:
virtų liežuvių;
tešlai:
stiklinės miltų;
stiklinės pieno;
vieno kiaušinio;
druskytės ir pipiriukų;

trynį išsukame su pienu paskaninam druska ir pipirais, po truputį beriame miltus ir maišome tešlą jį gaunasi tiršta, bet maišoma šaukštu,tada atskirai išplakti baltymus iki standumo ir įmaišyti į gautą masę. Į ją mesti pjaustytą liežuvį ir apkepti iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje ;) Išėmus dedame ant popierinio rankšluosčio nusausinti riebalų perteklių.

skanu tiek karštas tiek šaltas ;) liežuviai tiks irgi visi, net savas, jei pasirodė nereikalingas :DDD

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą