Iš rankdarbių skrynios

2010 m. rugsėjo 2 d., ketvirtadienis

nesėkmė...

na ką nutariau, kad bus gražu iš mano pusės pasidalinti ir nekokiais bandymais iš savo virtuvės :) taigi pasipasakosiu kaip man buvo šiandien su moliūgu... nutariau, akd iškepsiu moliūgo viduje troškinį viskas lyg ir turėjo pavykti ir būti labai skanu ir netikėta ir neįprasta, tačiau... nutiko visiškai priešingai ir mano moliūgo kepimas pavirto visišku fiasko... teko troškinį imti iš vidaus ir pabaigti kepti keptuvėje :DDD o kepiau orkaitėje nuo 14 iki 19 val tai sakau ir kiaulę galėjau per tiek laiko iškepti, bet moliūgo ir jo turinio per šį laiką įveikti nepavyko... taigi kepimas buvo visiškai nepavykęs ir nevykęs, bet aš rankų nenuleidžiu :) nutariau, kad čia mano orkaitės kaltė ir aš būtinai dar kartą pamėginsiu... :)

pasidalinkite savo nesėkmėmis, ar įvyksta Jūsų virtuvėje tokių? labai tikiuosi, kad Jūs tokių nesėkmių nepatiriat arba patiriat ypač mažai ;) gero vakaro ir su krepšinio pergale :) juk nors kažkas turi būti gerai ;) NĖRA TO BLOGO, KAS NEIŠEINA Į GERĄ :)

2 komentarai:

  1. OO, Eglute, cia tas pats kuris kepe, kai as pas tave sveciavausi??? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. aga, tas pats :( jis mane įveikė, bet nepasiduosiu :) vyras patvarke orkaitės degimą tai kitą kart turi pavykti, tik reik moliūgėlio sulaukti :)

    AtsakytiPanaikinti