Iš rankdarbių skrynios

2010 m. rugsėjo 24 d., penktadienis

liežuvis baltuose pataluose


rytais taip šalta, kad visai nesinoooori lipti iš lovos, o mano vaikinas labai nori eiti į savo darbelį, todėl labai intensyviai kelia iš pat ryto, kad jį reikia palydėti :) taigi kylam skubam, o parėję galime ilgai ir skaniai ruošti pusryčius ir valgyti dar lėčiau žiūrint laidų kartojimus ;)

o ruošti tiesa pasakius net ir nereikia labai ilgai, o valgėme tikrai skaniai ;)

taigi jei turite virtą liežuvį;
stiklinę pieno;
po šaukštą sviesto ir miltų;
svogūną;
skiltelę česnako;
bulkos ir sūrio viskas gausis akimirksniu;
taigi pirmiausiai tarkuojam sūrį ir maišom su grietine ar majonezu įspaudžiame česnako šdėti galime žalumos kokios tik yra tepam ant bulkos ir pašauname į orkaitę maždaug 7-10min.
tuo tarpu tame šaukšte sviesto kepinam smulkintą svogūną, kiek vėliau įspaudžiame čsnako skiltelę ir įmaišome miltų šaukštą, tada pilam stiklinę pieno ir dedame gabaliukais pjaustytą liežuvį ir patroškiname kokias 7-8min. kol liežuvis sušils, o padažas sutirštės.

taigi padažas sutirštėjo, liežuvis sušilo, o bulkytė ir iškepė ;) taigi traukiam viską lauk, dedame į lėkštes ir skanaujame ;)

kaina:) manau viską suskaičiavus turėtume tilpti į kokius 7lt.(iš to kiekio pavalgėme trise iki soties )

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą