Iš rankdarbių skrynios

2011 m. rugpjūčio 12 d., penktadienis

agurkų mišrainė su čili


pirmiausiai tai labai tinka sunaudoti peraugusius agurkus, labai skani, bet ACTINĖ-PIPIRINĖ tad jei nesate aštrių skonių mėgėjai sakau Jums tai netinka, ir manau netinka tiems kas turi padidintą rūgštingumą, o visiem kitiem labai rekomenduoju nu super :) dominuoja visi aštrieji skoniai actas- čili - česnakas, agurkai traškūs.

reikės:
2kg agurkų;
4 šaukštai druskos;
1 arbat. šaukštelis maltų čili pipiriukų (miltelių);
3 skiltelės česnako;
500 g. cukraus;
1,5 stiklinės acto 6 ar 9 proc. (jei norite, kad dominuotų labiau actas rinkitės stipresnį);
5 šaukštai aliejaus;

supjaustyti agurkus ir sumaišius su druska palaikyti 6 val.
tada sudėti likusius produktus ir palikti 12 val.

ir viskas mišrainikė paruošta vartojimui ;) dedame į paruoštus stiklainius ir užsukę dedame į žiemai skirtą lentynėlę :)


viskas vyksta be didelių pastangų ir nuobodžių kaitinimų, blanširavimų ir troškinimų ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą