Iš rankdarbių skrynios

2014 m. liepos 10 d., ketvirtadienis

Smagus eksperimentas su Maggi papyrus

vis galvoju nu jau šįkart tai sėsiu ir parašysiu juk tiek gerų idėjų turiu išmėginusi, tiek pasiūlymų pritaupiau, bet vis tai tas tai anas... o dabar atsivertusi tinklaraštį pamačiau, kad šįmet dar nerašiau nei karto... gėda... tikrai... juk jau daugiau nei pusmetis pražingsniavo, nors pastarąjį įrašą apie slapuką atrodo lyg vakar būčiau rašiusi ar tai senatvės požymis? ar tiesiog be proto greito gyvenimo tempo.. tad džiaugiuosi, kad šiandien "daboju" besidarbuojančius baldžius ir galiu skirti valandėlę parašyti kažką ir pasidalinti džiugiais išmėginimais... nors vėl gi ar kas beskaito tinklaraštį kaip tiek daug konkrečios info yra tiesiog atsivertus populiarųjį FB?... o gal atsiras viena kita dušia kuri atras šį įrašą ir juo pasinaudos :)

o aš šiandien ilgai galvojusi nutariau pasidalinti savo puikiu atradimu tai Maggi papyrus lapeliais, oj kaip jie palengvina darbą virtuvėje kaip nėra laiko, tingisi ar tiesiog reikia greitai ir skaniai, labai smagu buvo dalyvauti Maggi surengtame vakarėlyje kur ir buvo pristatyti papyrus lapeliai, bet apie šią šaunią ir smagią pristatymo šventę būtinai dar parašysiu, nors tikiu, kad apie tai skaitėte kituose tinklaraščiuose  Jovita, netikėtai sutikta ir nematyta nuo studijų laikų, Indrė iš "Gėrimų ir patiekalų magijos" Beata iš tinklaraščio "Braškės su pipirais"  aišku dar daug daug kitų dalyvavusių merginų ir vaikinų, bet apie tai pažadu dar tikrai parašyti, nors tai jau ir nebus naujas renginys, bet jis tikrai vertas įrašo :)

o atradimas mano tinkamas visiems nuo mažiausio iki didžiausio ir paslaptis labai paprasta varškė kepta maggi papyrus lapelyje.

Vaikam labai patinka dar šiltas tiesiog pirščiukais gnybiamas "sūris" su prieskoniais, man labai skanu pasidaryti salotas ar sumuštinį, o vyras mėgaujasi prie bokalo alaus

 ir tai paprasta kaip du kart du išimi varškės pokelį ir įdedi į papyrus lapelį pakepi sausoje keptuvėje iš abiejų pusių po 3-5 min. ir priklausomai nuo valgytojų poreikio arba valgai iš kart arba atvėsini jei nori, kad sūris taptų pjaustomas.


Ačiū tariu Maggi, o Jums sakau pamėginkit tikrai skanu ir labai paprasta ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą