Rudenėlis kaip ir įsibėgėja, tad manau daugiau būsime namie, daugiau, o gal bent jau nemažiau gaminsime, šildysime namus jaukiais vakarais, skanumynais ir dar kažkuo...
kviečiu visus prisiminti projektą "Languota prijuostė" registruotis, ir toliau dalyvauti šiame projekte, manau atsiras daug norinčių prisijungti, patikrinti savo tiesas, ar sužinoti kažką ypatingo, senai neraminančio, įdomaus ar tiesiog seno gero, bet pamiršto :) tad galvokite, kokią tema pasisakysite ir kokią temą skelbsite bei kada, nepamirškite registruotis čia ;) Jums tereikia komentaruose parašyti kada skelbsite temą, pačios temos įvardinti nereikia.
Primenu, kad “Languota prijuostė” – bendras kulinarinių tinklaraščių projektas, kuriame gali dalyvauti visi norintys. Prijuostę ryšime paeiliui, pasikeisdami kas pusė mėnesio. Kas užsiriša prijuostę, tas skelbia temą.
taigi aš šįkart pamaniau, kad pakreipsiu temą į gamybinę pusę ir prašysiu Jūsų visų pasidalinti kaip ir kokius darote vyniotinius :) prašau rašyti viską kaip gimsta šie šedevrai, gal juos gaminate iš mėsos? žuvies? daržovių?, prašau pasakyti ir pasisakyti apie gamybos procesą, sudėtį ir valgymo ypatumus, čia tiks visi receptėliai kur bus kažkas susukta, suvyniota ir patiekta :) aišku nepamirštame ir saldumynų, kas pasakė, kad negalime vynioti saldžiųjų vyniotinių :) taigi skelbiu temą SUVYNIOTA SURULIUOTA ;)
laukiu Jūsų laiškų adresu - egliukasm@yahoo.com iki SPALIO 14 DIENOS
taigi labai laukiu Jūsų laiškų, istorijų ir skanių receptų ;) prijuostę perduosiu SPALIO 15 dieną.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą