Iš rankdarbių skrynios

2010 m. lapkričio 11 d., ketvirtadienis

projektas "languota prijuostė" blog'eris irgi žmogus

vis kaupiuos, kaupiuos parašyti į sekančią "languotos prijuostės" temą: bloger'is irgi žmogus :), kurią paskelbė Insolentė gera tema, tokia labai smagi ir miela, tik niekiap negaliu sugalvoti kokiu kampu pasukti tą pasakojimą ir ką apie save pasakyti :)
šiandien gyvenu visai kitokį gyvenimą ir šis etapas ne už ilgo baigsis, bet koks bus kitas nėra iki galo aišku...tai ką gi pasakyti apie save?:)
turbūt pasakysiu tai kas jau nepasikeis, esu Eglė,vėžys, tas tipinis tipinis atbulas, šeimyniškas, atsidavęs, bet mėgstantis atsiriboti...

man beveik 30,
oho kaip nemažai, kaip buvau jauna tai sakiau kam jau per trisdešimt tie yra "komisiniai" tikriausiai daugelis pamenate šokius, kurie anksčiau buvo organizuojami "tiem kam per trisdešimt" va nuo šių šokių man ir liko tas užfiksuotas "komiso" ženklas. Šiandien tai skamba juokingai, galvoju juk aš tokia pat jauna kaip prieš dešimt metų :DDD

bet turiu sutikti, kad trisdešimt yra kažkokia riba, esi tikrai nebe 18, mokslai jau baigti,šeima sukurta, ar bent jau yra tas su kuriuo norisi tai daryti,turi darbą, pajamas, savo gyvenimą...bent aš taip manau apie trisdešimtmečius :)
aš ir nuveikiau tikrai nemažai, turiu vyrą du puikius, neklaužadas berniukus, darbą, į kurį netrukus sugrįšiu po ilgų atostogų, jos buvo tikrai neįprastai ilgos daugiau nei trys metai, todėl ir esu šiek tiek pasimetusi tarp tos ribos kas esu šiandien, kas buvau prieš tuos beveik keturis metus ir kas būsiu kaip vėl grįšiu į darbo rinką :)

esu šiek tiek keista, bet matyt labai laiminga, kad atradau savo gyvenime tą kertelę, kurioje jaučiuosi puikiai, nuo tos dienos kaip išėjau į tas ilgąsias atostogas, aš, nekantriai laukiu tos dienos kaip vėl eisiu į darbą :) ir visai ne dėl to, kad man blogai namuose auginti savo neklaužadas, sukiotis virtuvėje ir būti namų šeimininke, man, tai ir patinka, bet mano darbas man ir, labai patinka, jaučiausi savo rogėse ;)

savo virtuvę irgi labai myliu jau senai,tiesa myliu ne pačią virtuvę, nes ji maža ir labai jau trūksta vietos, bet gal kada gyvenime turėsiu erdvę didelę virtuvę, kurioje galėsiu sukiotis kaip didelė voverė, o ne kaip mažas voveriukas,taip jaučiuosi šiandien, kilnodama puodus ir bliūdus nuo vienos spintelės ant kitos ir vėl iš naujo, bet net tai neatbaido manęs sukiotis virtuvėje, kartai, o tai pasitaiko ypatingai retai, užsuka vyras tai jam nebambėti dėl vietos stokos pakanka kantrybės lygiai dvi minutes, o po to pradeda bambėti kaip taip galima kažką daryti... :D

nuo pat mažumės maišiau, viriau dariau ekspermentus, ir matyt jie nebuvo patys blogiausi jei vis dar myliu virtuvę ir ekspermentus, džiaugiuosi, kad sukūriau šį blog'ą, nors jis nėra nei populiarus, nei kažkuom labai jau ypatingas ar neįprastas, tiesiog vienas iš daugelio :) bet man labai malonu, kad kažkas čia užsuka skaito, komentuoja ir išbando mano siūlomus receptus, pasidalina savo mintimis, atrastais naujais skoniais bei tinkamais patobulinti ingredientais.

kaip turiu laisvo laiko, tai mezgu, siuvu, siuvinėju, veliu ir dar visokį kitokį biesą darau, esu naminis žmogeliukas, kuriam labai reikia bendravimo, bet tuo pačiu labai mėgstu ir pabūti viena bei sukratyti mintis susikaupusias per kurį laiką,galiu valandų valandas stebėti kaip gražu kai lyja, bet vos tik reikia kažkur skubėti imu nekęsti lietaus, labai myliu saulę kol nepapuolu į pležą ir nematau ten tų "čirškančių" kūnų :D galiu vardint ir vardinti manyje gyvenančias priešpriešas, bet turbūt teisingiauisias apibūdinimas čia tiktų - NUOTAIKOS ŽMOGUS :)

nesikeičiantys dalykai yra meilė auskarams, kurią net liga galėčiau pavadinti, ir neapykanta apsipirkimui, nors dabar kaip retai išeinu iš namų viena tai kartais jaučiu kaip smagu vaikščioti po parduotuves, tiesiog vaikščioti :D va ir vėl priešprieša :)

taigi esu tokia keista, paini, bet miela ir šilta asmenybė, mokanti komunikuoti ir būti ta paslapčių skrynele iš kurios niekas neišsprūsta ten kur nereikia ;) taigi esu tokia kokia esu, mylima ir mylinti , tauškalė ir tylenė, darbštuolė ir tinginė, įnoringa ir paprasta...esu tokia kokia esu...

vat ir pasisakiau apie save ;) ir dar parodysiu Jums save labai vaizdžiai apibūdinančią nuotrauką :D

8 komentarai:

  1. Smagu susipažinti artimiau :)) Beje, puikiai žinau, ką reiškia tos nuolatinės prieštaros ir ką reiškia "nuotaikos žmogus" :))

    AtsakytiPanaikinti
  2. graziai isdėstytos mintys,super

    AtsakytiPanaikinti
  3. Malonu susipažinti :) Tikrai gražiai ir įdomiai save aprašei. Beje iš nuotraukos atrodai kokias 10 metų jaunesnė,. Nu 30 nei už ką neduočiau :) Įkvėpimo ir geros nuotaikos Tau virtuvėje :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tikrai gera tema, taip malonu apie visus pasiskaityt :) keliu ranką, aš irgi tokia pati dėl nuotaikų :))

    AtsakytiPanaikinti
  5. ačiū už palaikymą ir komentarus ;) labiausiai aišku tai Kotrynai ačiū už tą jaunumą :D

    AtsakytiPanaikinti
  6. Labai taiklu!!! :) Egle nuo senu senoves pamenu, kaip auskaru gerbeja ;)) taip pat visada uzsukus i svecius tekdavo paragauti ko nors originalaus ;) dziaugiuosi, kad turiu tokia drauge! ;)

    AtsakytiPanaikinti