Iš rankdarbių skrynios

2010 m. liepos 30 d., penktadienis

Itališkas jautienos troškinys.

reikia:
apie pusę kilogramo jautienos;
6 bulvės;
2 morkos;
2 svogūnai;
du dideli šaukštai pomidorų pastos;
šaukštelis paprikos pastos;
200 ml raudono vyno;
3 česnako skilelės;
0,5l sultinio;
jautieną supjaustome ir apkepiname sudedame bulves pjaustytas skiltelėmis, morkas kelių cm griežinėliais, tada sumaišome vyną, pastas, sultinį ir česnako skilteles išspaudžiame ir užpilame ant mėsos bei daržovių ir troškiname apie 2 - 2,5 val.
Viskas tikrai labai paprasta bet reikalauja laiko ;) bet mėsytė minkštutėlė su daržovėmis, vynu ir aštrumėliu lengvu, tikras itališkas skonis :) pateikiant galima papuošti baziliko lapeliais :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą