taigi ilgai nedaugžodžiauju ir rašau ko prireiks:
vienos silkės;
agurko;
obuolio;
krapų;
svogūnų laiškų;
litro kefyro ar rūgpienio;
silkė skaniausia kaip jau žinia ta iš bačkutės su galva ir akim :) jei turit tokią tuomet po to didelio triūso valant supjaustykite mažais gabaliukais ir pakepinkite aliejuje apie 10 min. silkė turi gerai apskrusti, bet jokiu būdu nevirsti pelenais :)
tada susipjaustome agurką ir obuolį mažais kubeliais arba tarkuojame stambiasne trintuve,
smulkinam krapus ir svogūno laiškus viską gerai išmaišome ir užpilame kefyru ar rūgpieniu, jei reikia dar galime padruskinti ;)
štai ir viskas labai tiks prie karštų ir šviežių bulvių...
paprasta skanu ir greitai pagaminama :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą