tag:blogger.com,1999:blog-3235619283296728213.post7484265604517631915..comments2023-09-23T14:30:08.923+03:00Comments on skruzdeliukai skveruose: silkė "uošvienės atradimas"egliukasmhttp://www.blogger.com/profile/11463618369437820299noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-3235619283296728213.post-15263541130085240882012-01-16T11:56:45.531+02:002012-01-16T11:56:45.531+02:00dziugu, kad patiko ;) daznai ja gaminu :)dziugu, kad patiko ;) daznai ja gaminu :)egliukasmhttps://www.blogger.com/profile/11463618369437820299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3235619283296728213.post-27132966020945953172012-01-14T14:05:36.815+02:002012-01-14T14:05:36.815+02:00Išbandžiau šiandien šį keistą derinuką. Super! :)Išbandžiau šiandien šį keistą derinuką. Super! :)Vilijahttps://www.blogger.com/profile/07178518296947409630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3235619283296728213.post-90217906545502682272010-12-01T12:30:40.936+02:002010-12-01T12:30:40.936+02:00įdomus variantasįdomus variantasAstahttps://www.blogger.com/profile/08980135653092918992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3235619283296728213.post-81149332068585468792010-11-26T08:25:46.992+02:002010-11-26T08:25:46.992+02:00Su višta irgi skanu. ;) Išbandyta.Su višta irgi skanu. ;) Išbandyta.Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3235619283296728213.post-80647786588383614302010-11-25T14:22:00.354+02:002010-11-25T14:22:00.354+02:00kaip smagu :) aciu, as cia vietoj silkes matau ruk...kaip smagu :) aciu, as cia vietoj silkes matau rukyta vistyte, bet kas pasakys, kad silke nedera :)egliukasmhttps://www.blogger.com/profile/11463618369437820299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3235619283296728213.post-46939110543672639052010-11-25T13:38:21.968+02:002010-11-25T13:38:21.968+02:00Egle, mano receptas (na visi jį žino ;)) - silkė, ...Egle, mano receptas (na visi jį žino ;)) - silkė, konservuoti ananasai, kukurūzai, poras ir majonezas.Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3235619283296728213.post-20156697167915000912010-11-25T11:51:14.719+02:002010-11-25T11:51:14.719+02:00ačiū už pastabą, bet tą silkę pavadinčiau "ma...ačiū už pastabą, bet tą silkę pavadinčiau "mamos silke" :)) ji tokią daro tai man ji ir yra pati skaniausia, o šį receptuką pasakė anyta, taip turbūt lietuviškai reiktų sakyti, matyt ji ne tokia jau tradicinė :DDDegliukasmhttps://www.blogger.com/profile/11463618369437820299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3235619283296728213.post-18716076988189853602010-11-25T10:38:56.026+02:002010-11-25T10:38:56.026+02:00jo, labai idomus receptukas, tik pavadinimas sakyc...jo, labai idomus receptukas, tik pavadinimas sakyciau labiau tinka tradicinei silkei su svoguniukais ir pomidoriukais, o ne tokiam egzotiskam patiekalui kaip silke su kiviais :))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3235619283296728213.post-22714214255830477032010-11-25T09:25:25.282+02:002010-11-25T09:25:25.282+02:00ačiū Aušrra ir Vilma būtų tikrai labai įdomu išgir...ačiū Aušrra ir Vilma būtų tikrai labai įdomu išgirsti Jūsų patiekaliukus ;) beje Aušrra patiekalas iš armeno manau puikiai tiktų dabar sklandančiai "prijuostės" temai ;) gal tai bus paskatinimas :)egliukasmhttps://www.blogger.com/profile/11463618369437820299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3235619283296728213.post-21923968691265076032010-11-25T08:57:26.158+02:002010-11-25T08:57:26.158+02:00Mėgstu silkę su ananasais, tad kivis nešokiruoja, ...Mėgstu silkę su ananasais, tad kivis nešokiruoja, bet tavo patiekalas atrodo tikrai egzotiškai. :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3235619283296728213.post-59005456222757075492010-11-24T20:23:56.163+02:002010-11-24T20:23:56.163+02:00Idėja tikrai įdomi ir įtariu, kad puiki. Mane vien...Idėja tikrai įdomi ir įtariu, kad puiki. Mane vienas armenas kiviais mokino mėsą marinuoti. Nuostabus dalykas, pusės kivio pakanka laabai dideliam mėsos kiekiui (marinavom mėsą krikštynų kepsniams) ir per ilgai laikyti nevalia (valandą, dvi, bet ne ilgiau), mat kiviuose esančios minkštinančios medžiagos turi ardantį poveikį. Per ilgai su kiviais pabuvus mėsa suyra ir ištyžta. Bet teisingai pamarinuota mėsytė gaunasi fantastiškai ir neįtikėtinai minkšta. :) <br />Vis žadu įkelti receptą, gal prisiruošiu... :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3235619283296728213.post-51441105257607533962010-11-24T16:17:08.991+02:002010-11-24T16:17:08.991+02:00pamėginkit gal ir Jum patiks ;) tik rinkitės šiek ...pamėginkit gal ir Jum patiks ;) tik rinkitės šiek tiek kietesnius kivius, kad rūgštelės turėtų ir nesuirtų maišant ;)egliukasmhttps://www.blogger.com/profile/11463618369437820299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3235619283296728213.post-29592854059021792622010-11-24T13:56:24.055+02:002010-11-24T13:56:24.055+02:00tikrai įdomiai, reiks išbandytitikrai įdomiai, reiks išbandytiDaliahttp://www.7ravioli.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3235619283296728213.post-60841747128246943752010-11-24T11:37:47.508+02:002010-11-24T11:37:47.508+02:00ohoho kaip netiketa :)ohoho kaip netiketa :)Anonymousnoreply@blogger.com